You are here:
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.com
Sherbimi per pastrimin dhe larjen e tepihave

Sherbimi per pastrimin dhe larjen e tepihave 

Ky sherbim eshte i ri ne Kosove, por i realizuar me sukses per 15 vite ne Gjermani. Ne perdorim produkte bio ekologjike duke arritur qellimin e pastertise ideale dhe duke…

Lexo mƫ shumƫ: %s

Sherbimi per larjen e kauqave/divaneve

Sherbimi per larjen e kauqave/divaneve 

Edhe ky sherbim i ri ne Kosove, por i praktikuar me dekada ne Gjermani, i ofrohet klienteles kosovare, duke perdorur paisje te avancuara dhe detergjent cilesor.

Lexo mƫ shumƫ: %s

Larja e enterierit te automjeteve

Larja e enterierit te automjeteve 

Ne ditet e sotme  kur jeta jone eshte lidhur shume per veturen, si domosdoshmeri e angazhimeve ditore, ne kemi sjellur mundesine qe ajo te jete e pastert dhe e fresket…

Lexo mƫ shumƫ: %s

1 2 3

 

 

 

 

 

 

Home Clean, e re ne tregun e Kosoves/Prishtines. Regjistruar ne shtator te vitit 2011, por me nje histori dhe pervoje prej 15 viteve ne Gjermani. Perkrahur nga HEESCH+HEESCH GmbH & Co:KG, Lote Osnabruck.

Aktivitetin e kryejme ne nje object afarist shume te pershtatshem ne nje siperfaqe prej 500m2 dhe me nje furre per terje te tepihave ne nje siperfaqe prej 120m2.

Pikat grumbuluse:

  • Klinė pėrballė Gorenje Edonit,
  • Kijevė Saniteria Bardhi pėrball Shkollės se Mesme,
  • Drenas rruga pėr Shtrubullov tė pastrimi kimik "Te Gazmendi".

 

 

 

Pastrimi i Tepihave


Tehpia juaj do shkelqej sikur te ishte e re!!!
Ne perdorim makineri moderne dhe ju garantojm ne cilesi dhe kualitet...

Lexo me shume...

Home Clean


Home Clean ne Media
Nje historik i shkurter rreth kompanise tone mund te gjeni ketu...
 

Transporti Falas


Pikat grumbuluse:
Klinė pėrball Gorenje Edonit, Kiev Saniteria Bardhi pėrball...

Lexo me shume...