You are here:

Sherbimi per pastrimin dhe larjen e tepihave

Shpërndaje me Postë Elektronike Shtyp PDF
Ky sherbim eshte i ri ne Kosove, por i realizuar me sukses per 15 vite ne Gjermani. Ne perdorim produkte bio ekologjike duke arritur qellimin e pastertise ideale dhe duke mos rrezikuar shendetin Tuaj.
Duke identifikuar llojin e materialit te tepiheve zgjidhet  lloji i detergjenit per pastrim.

Qe te ruhen cilesite baze dhe ngjyra e tepihave, ne zgjedhim brushat qe i pergjigjen materialit te tepihave… Pas ketij procesi te plote TEPIHET TUAJ DO TE SHKELQEJNE DHE DO TU KTHEHET FRESKIA FILLESTARE.

Pastrimi  kryhet me paisje te sofistikuara duke kaluar neper keto faza:
  • Thithja e pluhurit,
  • Pergatitja e tepihave per procesin e larjes (ulja e tepihave me uje & shampon),
  • Larja e tepihave dhe shperlarja,
  • Shtrydhja dhe terja e tepihave
  • Krehja dhe paketimi i tepihave
LARJA NUK ESHTE VETEM LARJE…

Shiqo fotogalerine...

Tepihat para pastrimit

Tepihat pas pastrimit

Pastrimi i Tepihave


Tehpia juaj do shkelqej sikur te ishte e re!!!
Ne perdorim makineri moderne dhe ju garantojm ne cilesi dhe kualitet...

Lexo me shume...

Home Clean


Home Clean ne Media
Nje historik i shkurter rreth kompanise tone mund te gjeni ketu...
 

Transporti Falas


Pikat grumbuluse:
Klinë përball Gorenje Edonit, Kiev Saniteria Bardhi përball...

Lexo me shume...